• La Florentine
 • La Florentine
 • La Florentine
 • La Florentine
 • La Florentine

La Florentine

12 Watrinsart - 6820 Muno (Florenville)

Informatie
  Informatie over La Florentine

  Voorzieninger in het Florentine

  Gebied

  150

  Kamers

  3

  Badkamers

  2

  Bouwjaar

  1900

  Parkeren

  Aan de voorzijde

  La Florentine

  Genesteld in het hart van de Gaume, tussen Florenville en Bouillon, in het kleine dorpje Watrinsart, zal het comfortabele vakantiehuisje La Florentine u in staat stellen om momenten van rust en genezing met familie te genieten.

  Dit huisje, pas gerenoveerd, biedt u alle nodige apparatuur, evenals een adembenemend uitzicht op het omliggende platteland.

  Ruime kamers

  La Florentine kan tot 14 personen huisvesten en is voorzien van al het nodige voor moeders met baby's.

  Het dorp Herbeumont

  Het dorp strekt zich uit tot aan de voet van het middeleeuwse kasteel, waarvan de ruïnes een onmiskenbare attractie behouden. Vanaf de kasteeltorens, die gratis toegankelijk zijn voor het bezoek, heeft u een opmerkelijk uitzicht op de meanders van de Semois.

  Een viaduct, talrijke bruggen en tunnels, herinneren aan de passage van een oude verlaten spoorlijn, die nu bestemd is voor de toekomstige Ravel, een langzaam spoor toegankelijk voor voetgangers, fietsers en paarden.

  In een straal van 20 km rond Herbeumont, zult u vele andere ontdekkingen, met musea, opmerkelijke sites, folkore en ambachtslieden, maar ook uitzonderlijke activiteiten...

  Herbeumont ligt dicht bij Frankrijk. We raden Sedan en zijn kasteel, Avioth en zijn basiliek van de velden, Montmédy en zijn citadel aan.

  Het dorp Florenville

  Gelegen ten noordwesten van de Gaume, aan de poorten van de Ardennen, de stad Florenville bestaat uit 7 oude gemeenten: Flonrenville, Lacuisine, Chassepierre, Sainte-Cécile, Muno, Fontenoille en Villers-devant-Orval en beslaat 14,691 hectare.

  Het heeft ongeveer 50 kilometer grens met Frankrijk en ligt dicht bij de gemeenten Chiny, Herbeumont, Bouillon en Meix-devant-Virton. Het wordt in het noordelijke deel doorkruist door de vallei van de Semois.

  Florenville is een van de populairste bestemmingen voor natuurliefhebbers: De prachtige landschappen - de uitgestrekte bosrijke gebieden - de talrijke gemarkeerde wandelingen - de rustige dorpjes en gehuchten aan de rand van Semois - het warme welkom van de inwoners - de lange toeristische traditie - de talrijke en gevarieerde toeristische faciliteiten - de receptie faciliteiten en de kwaliteit van de accommodatie - de restaurants - de winkels zullen helpen uw verblijf onvergetelijk te maken.

  Deze groene omgeving aan de oevers van de Semois is een permanente uitnodiging tot ontspanning en verandering van landschap. Een must-stop in een uitzonderlijke omgeving!

  Contact